MENUJA DIXHITALE NË ÇADRËN TUAJ 🏖

MUND TË PËRBALLONI 10x POROSI?

Ne ndihmojmë bizneset e plazhit të rrisin shitjet e tyre përtej pritshmërive gjatë sezonit të verës, duke ju ofruar një sistem që ju jep mundësinë që klientët të porosisin koktejin e tyre të preferuar DIREKT nga komforti i çadrës së plazhit.

Por... a mund të përballoni +100 porosi më tepër, çdo ditë?

DUHEN VETËM 2 HAPA

Integroni menunë tuaj dixhitale në çdo çadër plazhi

RRISNI SHITJET & POROSITË NË STRATOSFERË

E KUPTONI QË MUND TË JENI DUKE HUMBUR NJË NUMËR TË MADH TË POROSIVE?

Bazuar në numrat dhe statikën që ekipi ynë kreu në bizneset që kane integruar menunë tonë dixhitale inovative, ajo rriti shitjet dhe porositë e tyre nga çadrat përtej pritshmërive: +890% , aq shumë saqë u bë mënyra kryesore e marrjes së porosive. Impresionuese, apo jo?... dhe sa per kuriozitet një pyetje e fundit:
CFARE PO PRISNI?

PSE MENUJA E 'SHIJE VERE' ËSHTË EKZAKTËSISHT PËR JU?

KLIENTËT MUND TË POROSISIN DIREKT NGA ÇADRA

Është ora 2 e drekës, sezon vere, është nxehtë dhe ju jeni të ulur në shezlon duke menduar...
“Cfarë dua tani?”

Ke etje dhe menjëher kupton se ajo cfarë të nevojitet është një pije, por të duhet të shkosh ta marrësh vet tek bari. Oh sa shume do të doje ta porosisje direkt nga rehatia e shezlonit, ndërkohe duke shijuar horizontin e detit. Tani ti mundesh.

NE KEMI INTEGRUAR WHATSAPP BUSINESS API

Kamarierët do t'i marrin porositë në WhatsApp

Klientët duke porositur nga çadra

E THJESHTË

E KUPTUESHME

E SHPEJTË

Kamarierët duke marrë porosinë në WhatsApp

Large
Integrim i thjeshtë
Nga ju nevojitet vetëm një (ose më shumë) numër Whatsapp nga i cili do të merren porositë e klientëve.
Large
Perdorim i lehtë
Nëse ju dini të përdorni WhatsApp, jeni në rrëgull. Aty do të merrni të gjitha porositë e klientëve (nga çadrat) në WhatsApp automatikisht.
Large
Thjeshtëso punen
Faturat do t'i prisni nga sistemi juaj ekzistues (sapo të merrni një porosi të re në WhatsApp), për të shmangur ngaterresat, që e bën këtë sistem akoma më të lehtë për ju..
NE PERGJIGJEMI BRENDA 10 MIN

DËRGO KERKESE

Informacioni Juaj

Informacioni i Biznesit

Informacioni i Kërkeses

Sa çadra plazhi keni?
Zgjidh stilin e menusë:
Ngjyra e background:
Zgjidh listimin e produketve:
Zgjidh modelin e sticker-it:
SUPER E THJESHTË

Si të porosisim një pije nga çadra?

1. Skano QR

Për të parë menunë, skanoni kodin QR unik te çadra (që përmban nr e çadrës tuaj) me anë të kameras së tel dhe hapni linkun.

2. Porosit

Pasi MENU hapet në tel, zgjidhni pijen e preferuar (ose snacks) dhe porosisni. Tani duhet të prisni kamarierin që t'jua sjellë porosine tek çadra.

3. Shijo

Hapi më i rëndesishem: shijo pijen (ose snack) teksa sodit pafundesinë e detit, e valeve të tij, dhe diellin.

Jeta është e bukur, por akoma më e bukur në plazh.

MENU TANI ËSHTË AKTIVE

Funksionalitetet e MENU

icon

Ne e dimë që ju i doni të gjitha llojet e monedhave

Edhe ne i duam

Merrni porositë në monedha të ndryshme:

icon
icon
icon
icon

E përkthyer në disa gjuhe

Nëse flisni një nga gjuhet (më poshte), jeni gati

Tani mund të navigoni menu-në në disa gjuhë:

icon
icon
icon
icon
icon

Menu dinamike

Ne konfigurojme menunë në menyre dinamike, mendojeni pak

Kafe në mëngjes, kokteil pasdite

icon
icon
icon

DISA GJUHË

ITALIAN POR NUK FLISNI ANGLISHT, OSE ANGLEZ QË NUK FLET ITALISHT?

Ju mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi të navigoni në menu. Duhet të dini një nga gjuhët. Nëse s'dini asnjë, duhet të mesoni njërën. Nuk është vonë asnjëherë...